Om M-svets

M-svets är ett företag som erbjuder svetsansvar, svetsinspektion, konsulttjänster och rådgivning inom svetsarbeten och har lång erfarenhet inom stålkonstruktioner och rörsvetsning. Vårt mål är att förse våra kunder med kvalitetslösningar för alla budgetar. Vi kan leverera kompletta lösningar eller delar av olika projekt.

Vi arbetar med svetsansvar och svetsinspektion, rådgivning och svetskonsultation enligt EN ISO 3834. Vi utför visuella kontroller och hårdhetsprovning och åtar oss även uppdrag som svetskoordinator och svetsansvar enligt ISO 3834 / 1090.

M-svets har sitt säte i Arboga men har hela Sverige som arbetsfält. Företaget startades 2014 av Thomas Palm som har jobbat inom branschen i närmare 30 år. Thomas är internationell svetsspecialist och svetsinspektör. Han har IWS, IWI, VT, MT, PT

All vår personal är mycket kompetent och innehar nödvändiga certifikat och försäkringar. Vi hyr även ut personal till projekt där det behövs behörig personal – både till långgående och korta uppdrag. Vi har kollektivavtal.

  • Vi arbetar efter ISO 3834, ISO 1090.
  • Vi utför svetsarprövning SS – EN ISO 9606 
  • Vi är medlem i Svetskommissionen.

Copyright © 2022 M-svets AB. Sekretess & integritet. Webbdesign: Underbase Media AB.